Baner
 



  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
  • Naše oko
mod_dbrss2 AJAX RSS Reader poweredbysimplepie

Poslušajte emisije koje ste propustili

 

 


SRDELE NA RIBARSKI NAČIN

Kuharica: SRDELE NA RIBARSKI NAČIN




Sastojci (za 4-6 osoba)

800 g srdela

Za marinadu:

50 ml maslinova ulja 
3-4 žlice limunova soka 
1 žlica Vegete Twist riba Saznaj
4 češnja češnjaka 
2 žlice nasjeckanog peršina
8 grančica ružmarina

Priprema:
Srdele očistite, operite i dobro osušite. Maslinovo ulje, limunov sok i mješavinu začina Vegetu Twist riba pomiješajte i tako pripremljenom marinadom prelijte ribu i ostavite stajati oko 30 minuta. Srdele nanižite na grančicu od ružmarina i pecite na pouljenoj tavi. Pečene srdele pospite nasjeckanim peršinom i češnjakom te poslužite uz zelenu salatu sa svježim rajčicama.


Savjet:

Očišćene srdele možete peći i na gradelama.

 

 

Vezane vijesti
Objavi na Facebooku
 
 




Arhiva članaka
copyright© pintardesign.hr / 2008