192/193 infoVijesti

13 prekršaja vozača u akciji, dvije prometne, jedna krađa i 43-godišnjak s preko 2 promila

Ukupno 13 prekršaja evidentirala je jaskanska policija za pojačanog nadzora vozila i vozača koji se provodio tijekom vikenda. Utvrđena su 2 prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 2 prekršaja brzine, te 9 ostalih prekršaja.

Policija navodi da je prilikom nadzora prometa, u petak, u 20:45 sati u mjestu Klinča Sela zaustavila osobno vozilo kojim je upravljao 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola, te da mu je izmjereno 2,2 promila. Priveden je u policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja.

Od ostalih događaja izdvajamo dva slučaja narušavanja javnog reda i mira: u petak ujutro nešto prije 9 sati u mjestu Klinča Sela gdje je došlo do verbalnog sukoba između dvije osobe, te u nedjelju prije 7 sati ujutro u ugostiteljskom objektu u Gornjem Desincu gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između tri osobe.

Tijekom produženog blagdanskog vikenda, dogodile su se i dvije prometne nesreće, obje u Jastrebarskom: u petak predvečer, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato, te u nedjelju u 11 sati kad su se sudarila dva osobna vozila, a kojom prilikom je jedan sudionik nesreće zadobio tjelesne ozljede.

Dogodila se i jedna krađa i to u petak navečer. U 20:30 sati policija je, naime, zaprimila dojavu o krađi novca iz trgovine u mjestu Klinča Sela. Novac je odnio nepoznati muškarac, pa policija nastavlja daljnji rad.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close