192/193 infoVijesti

19-godišnjak pod utjecajem alkohola nepropisno pretjecao i zabio se u drugi auto

U ponedjeljak je policija imala pet intervencija, a jučer samo jednu.

Prekjučer je tako u 08,15 sati ukradena kanta za smeće u Domagoviću, a u 11 sati je sajmišnom prostoru zatečen 30-godišnjak koji je kod sebe imao veću količinu sitnog rezanog duhana bez zaštitne markice Ministarstva financije. Isti je priveden u prostorije PP Jastrebarsko, provedeno je prekršajno istraživanje, te je podnesen prekršajni nalog.

U 14,15 sati u policiju je zaprimljena dojava o izlijevanju vode iz korita rijeke Kupe na jednu prometnu traku državne ceste D 36 u mjestu Gradec Pokupski, a u 15,15 sati u PP Jastrebarsko stiže dojava o pokušaju provale u obiteljsku kuću u mjestu Donja Purgarija od strane dvije osobe.

Pretjecao pijan pa se zabio 

Navečer se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Pisarovini, a kojoj je kumovao alkohol. U 20,20 sati je, naime, 19-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,22 promila, te uslijed nenepropisnog pretjecanja udario u drugo osobno vozilo kojim je upravljao 37-godišnji vozač, a koji je prilikom nesreće zadobio tjelesne ozljede.

POGLEDAJTE I OVO  Vinogradar dočekuje Dugo Selo, a u srijedu gostuje kod Slavije u Kupu

Jučer u 14,20 sati jaskanski plavci primili su dojavu o zapaljenju čađe u dimnjaku na obiteljskoj kući u mjestu Slavetić. Također, isto je dojavljeno i vatrogascima, pa je po nalogu gradskog vatrogasnog zapovjednika na intervenciju upućena nadležna vatrogasna postrojba DVD-a Petrovine s vatrogasnim vozilom za gašenje požara i 6 vatrogasaca.

“Dolaskom na mjesto intervencije vatrogasci su izvršili gašenje otvorene vatre u peći i u dimnjaku upotrebom praha kao sredstva za gašenje, osigurali i spriječili daljnje širenje požara, te izvršili dežurstvo sve dok požar nije bio potpuno ugašen.” – objavila je VZG Jastrebarsko.

Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

 

Komentari:

FOTO
VZG Jastrebarsko
Oznake

Ako ste propustili:

Close