Jaska i okolicaVijesti

224 paketa za obitelji slabijeg imovinskog stanja

Gradsko društvo Crvenog križa je i ove godine, u predbožićno vrijeme, organiziralo podjelu paketa za stanovnike prema popisu Centra za socijalnu skrb na području općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina i Žumberak te na području grada Jastrebarsko. Ukupno je podijeljeno 224 paketa za 96 obitelji slabijeg imovinskog stanja.

U akciju se uključio i Atletski klub Jastreb 99 te Orijentacijski klub Jelen koji su organizirali humanitarnu utrku “Jaska advent run” te su dobrovoljnim novčanim prilozima sudionika utrke u iznosu od 1.800,00 kn  kupili namirnice koje su podijeljene potrebitim obiteljima.

“Obilazak terena i raspodjela paketa ne bi bilo moguće bez vrijednih i volontera koji su složili pakete i sudjelovali u podjeli, a jednako tako i bez DVD-a i PP Jastrebarsko koji su osigurali prijevoz i dostavu korisnicima” – poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko odakle svima njima, kao i svim sugrađanima, osim zahvale na kraju još jedne godine stižu i najljepše blagdanske želje i čestitke.

Sličan sadržaj

Back to top button