192/193 infoVijesti

34-godišnjak vozio pijan pod zabranom, a kod 37-godišnjaka pronađena marihuana

Jučer u 19:30 h, policijski službenici su u mjestu Čeglje prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,19 promila i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Priveden je u PP Jastrebarsko i zadržan do otriježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog.

Sat vremena ranije, u 18:30 h u Čabdinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Došlo je, naime, do slijetanja osobnog vozila sa ceste.

U srijedu pak, točno u podne, jaskanski plavci su u mjestu Donji Desinec prilikom nadzora prometa zaustavili teretno vozilo kojim je upravljao 37-godišnji muškarac. Kod njega je pronađena mješavina zelene biljne materije karakterističnog izgleda na opojnu drogu marihuana. I on je priveden u PP Jastrebarsko te mu slijedi optužni prijedlog.

Istog dana, u 14 sati, u policiju je stigla dojava da je u vremenskom periodu od 20.01. od 14 h pa do  23.01. u 15 sati, nepoznati počinitelj ili više njih, došao do obiteljske kuće u Jastrebarskom te kroz balkonska vrata nasilno pokušao ući u kuću, no iz neutvrđenog razloga odustao je od daljnjeg plana te se udaljio u nepoznato ne otuđivši ništa.

Istog dana, prekjučer, u 20 sati policija je zaprimila i dojava o narušavanju javnog reda i mira u Jastrebarskom gdje je došlo do fizičkog sukoba između dvojice muškaraca. Protiv počinitelja  slijede pptužni prijedlozi.

Oznake

Slična tema:

Close