192/193 infoVijesti

36 prekršaja u policijskoj akciji ‘Pojas’

Čak 36 prekrašaja evidentirano je na području koje pokriva PP Jastrebarsko u vikend akciji “Pojas, mobitel i dječja sjedalica“. 13 vozača uhvaćeno je u prekršaju nekorištenja pojasa, dvoje u prekršaju korištenja mobitela za vrijeme vožnje, a evidentiran je i 21 ostali prekršaj među koje, s obzirom da je fokus akcije bio na pojas i mobitel, ovaj put spadaju i brzina te alkohol.

Osim akcije, jaskanski plavci su za vikend intervenirali sedam puta. U petak se u Velikoj Jamničkoj dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Vozač osobnog automobila je sletio u putni jarak te zadobio tjelesne ozljede.

Istog dana, oštećena su i dva parkirana vozila u Jastrebarskom, a u poslijepodnevnim satima prijavljena je prijetnja 46-godišnjoj ženi telefonom od strane druge ženske osobe u mjestu Donja Kupčina.

I u subotu se dogodila prometna u Jaski. Sudarila su se, naime, dva osobna vozila, izvještava jaskanska policija.

Tijekom jučerašnjeg dana, u Donjem Desincu zaustavljen je 22-godišnji vozač pod vidnim utjecajem alkohola, no koji je odbio alkotestiranje. Priveden je u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otriježnjenja.

POGLEDAJTE I OVO:  Otvorena Međunarodna izložba božićnih jaslica u Pastoralnom centru | foto

U večernjim satima sinoć dogodila se još jedna prometna. Ponovno je bila riječ o sudaru između dva sobna vozila u Jastrebarskom, a zadnja vikend intervencija jaskanske policije bila je jutros u 3 sata, kada je prijavljena provala u trgovinu u Pisarovini.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close