192/193 infoVijesti

39-godišnjak uhvaćen u krađi u zgradi gradske uprave

Ponovno su zatečeni migranti na našem području. Sinoć, nešto prije ponoći, jaskanska je policija, naime, uhvatila 3 migranta u ilegalnom prelasku državne granice.

U Bratini je jučer, rano poslijepodne, iz obiteljske kuće ukraden novac, a u Jastrebarskom je 61-godišnjem muškarcu, putem društvene mreže Facebook prijetila nepoznata osoba.

Osim zbog ovih događaja, jaskanska je policija jučer bila na trenu i zbog krađe u zgradi gradske uprave. U 11:15 sati, PP Jastrebarsko zaprimila je, naime, dojavu o pokušaju krađe iz prostorije u prizemlju zgrade gradske uprave.

39-godišnji muškarac je, navodno, najprije ušao u gradsku vijećnicu, koja je bila prazna, pa je nastavio obilazak, no u uredsku prostoriju u kojoj je taman počeo ordinirati, iznenada se vratio djelatnik koji ga je spriječio u bijegu, te pozvao policiju koja je provela kriminalističko istraživanje i nadležnom Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.

Policija danas izvješćuje i o rezultatima jučerašnje akcije “Nadzor brzine kretanja vozila”, za koje je na području PP Jastrebarsko utvrđeno ukupno 11 prekršaja: 1 prekršaj vozača pod utjecajem alkohola, 8 prekršaja brzina, te 2 ostala prekršaja.

Hvala što je otišao, a da se nije javio

Dodajmo kako nam se danas javila i naša slušateljica i čitateljica Ana koja se htjela javno ‘zahvaliti’ jednom vozaču ili jednoj vozačici:

Zahvaljujem se ‘Schumacheru’ koji me jučer na parkingu Doma zdravlja “udario” u branik auta i to dosta vidljivo dok sam s djetetom bila kod pedijatrice. Eto hvala sto je otišao, a da se nije javio.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close