Jaska i okolicaVijesti

40 GODINA | U subotu slavljenički koncert KUD-a Sveta Jana | audio, foto

Slavljenički koncert povodom svoje 40. obljetnice priprema za subotu, 15. veljače, kulturno umjetničko društvo Sveta Jana.

Koncertom koji će od 17 sati biti održan u dvorani Srednje škole Jastrebarsko, svetojanski će folkloraši još jednom pokazati da ne žale ni truda ni vremena koje ulažu u očuvanje narodne pjesme, plesa i običaja. Pokazali su to, ali na drugačiji način, i u subotu za svečane sjednice KUD-a, također povodom 40 godina uspješnog djelovanja.

Na rođendanskoj skupštini bili su brojni uzvanici među kojima i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel:

 

foto: Sveta Jana Live

 

Podršku KUD-u Sveta Jana u ime Zagrebačke županije došla je dati i zamjenica župana Nadica Žužak, koja o ovom društvu ima samo riječi hvale:

 

I Nikolina Ribarić, predsjednica Zajednice kulturno umjetničkih udruga grada Jastrebarskog pohvalno govori o KUD-u Sveta Jana:

 

foto: Sveta Jana Live

 

Na obljetničkoj skupštini KUD-a Sveta Jana bio je i Stjepan Puhar, donedavni, dugogodišnji predsjednik KUD-a Desinec:

Nakon svečane skupštine za koje su uručene zahvalice onima koji su pomagali rad KUD-a Sveta Jana, naš novinar Zdenko Vuković Cena snimio je nekoliko kraćih razgovora.

 

Foto, Radio Jaska:

Dodajmo još kako se ulaznice za slavljenički koncert svetojanskog KUD-a mogu kupiti u trgovini FIFA ili na ulazu u dvoranu na dan koncerta po cijeni od 20 kn.

Povodom obilježavanja 40. obljetnice KUD-a Sveta Jana odana je i počast svim preminulim članovima koji su ostavili neizbrisiv trag u društvu, 7. veljače 2020., foto: KUD Sveta Jana

Povezane vijesti

Back to top button