Jaska i okolicaVijesti

9. Kup DVD-a Petrovina | foto

Natjecanje žene

 

Ovogodišnji, 9. Kup DVD-a Petrovina, okupio je 43 natjecateljske ekipe u 7 kategorija iz područja Zagrebačke, Karlovačke i Splitsko dalmatinske županije. Najviše natjecateljskih ekipa bilo je u kategoriji djece i mladeži, njih ukupno 32. U kategoriji djece muške 6 – 12 godina:
1. ekipa DVD Gornji Desinec
2. ekipa DVD Bobovica
3. ekipa DVD Plešivica

Djeca M G. Desinec 1

 

U kategoriji djece ženske 6 – 12 godina:
1. ekipa DVD Plešivica
2. ekipa DVD Mrzljaki-Goljak
3. ekipa DVD Domagović.

djeca Plešivica

 

Djeca Domagović

 

 

Dodjela djeca

 

U kategoriji muške mladeži, najuspješnija je bila ekipa DVD-a Bubnjarci, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mrzljaki Goljak dok je treće mjesto zauzela ekipa DVD-a Plešivica.

U kategoriji ženske mladeži, prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Ribnica, a drugo ekipi DVD-a Bubnjarci.

U kategorijama odraslih, natjecalo se 11 ekipa u tri kategorije natjecanja. U kategoriji žene, prvo mjesto pripalo je ekipi iz DVD-a Deanovec, drugo ekipi DVD-a Stankovo, a treće mjesto zauzela je ekipa DVD-a Novaki.

U kategoriji muški B, prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje. U muškoj A kategoriji, prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje, drugo ekipi DVD-a Domagović, dok je treće mjesto pripalo ekipi DVD-a Bobovec Rozganski.

Ekipa Volavje

 

Članovi ekipe DVD-a Petrovina nastupili su revijalno s najboljim vremenom vježbe u muškoj A kategoriji.

Ekipa muški A Petrovina

 

Najuspješnija ekipa KUP-a bila je ekipa muški B DVD-a Volavje, koja je osvojila prijelazni pehar za najbolje vrijeme vježbe na natjecanju, a ujedno je proglašena najboljom FAIR PLAY ekipom na natjecanju.

DVD Volavje muški B

Pehare, diplome i medalje najuspješnijim ekipama uručili su: zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, zamjenici gradonačelnika grada Jastrebarskog Stipe Bučar i Domagoj Šlat, načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice Željko Popović, te u ime domaćina i organizatora natjecanja: predsjednik DVD-a Petrovina Ivan Samarin i zapovjednik Mladen Cvetan.

Dodjela odrasli

U kulturno umjetničkom dijelu programa nastupili su članovi Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina pod ravnanjem prof. Krešimira Fabijanića koji su oduševili posjetitelje.

foto:

FOTO
DVD Petrovina
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close