Jaska i okolicaVijesti

ADVENT U JASKI | Klizalište od danas u funkciji

Klizalište u perivoju dvorca Erdödy koje je postavljeno u sklopu Adventa u Jaski od danas je u funkciji!

U vremenu od 10 do 16 sati klizalište će radnim danom, dakle, od ponedjeljka do petka, biti rezervirano za provođenje Škole klizanja za djecu, mlade i odrasle; od 16 do 17 sati biti će besplatno za sve zainteresirane klizače svih uzrasta, a od 17:15 h klizanje će biti moguće uz kupnju dnevne ili sezonske ulaznice. Ulaznice se mogu osigurati u šatoru postavljenom u sklopu klizališta.

Današnjim otvorenjem klizališta počeo je i Advent u Jaski koji će potrajati sve do 12. siječnja iduće godine, a u okviru kojega će biti održano niz različitih događanja, ponajviše onih namijenjenih najmlađima. U okviru Adventa u Jaski, organiziran je i natječaj za najoriginalnije uređen poslovni prostor, izlog i okućnicu. Ovogodišnja tema je “rustikalno”, a prijave se šalju Turističkoj zajednici do ponedjeljka, 9. prosinca. Najoriginalnije uređeni prostori biti će nagrađeni vrijednim nagradama.

Manifestaciju Advent u Jaski organiziraju Grad i njegova Turistička zajednica te Centar za kulturu i Društvo naša djeca Jastrebarsko.

Dodajmo još kako svakog dana u programu Radio Jaske na 93,8 FM & online, možete osvojiti sezonske dječje ulaznice za klizalište u vrijednosti 160 i 200 kn.

Slična tema:

Back to top button