Livestream
Jaska i okolicaVijesti

Andrej Krlin – novi šef jaskanskog HDZ-a?

Andrej Krlin predsjednik je Povjerenstva koje ima zadatak konsolidirati jaskanski HDZ! Na jučer održanoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije, imenovano je Povjerenstvo koje će u narednom razdoblju voditi gradsku organizaciju HDZ-a Jastrebarsko, te sukladno Statutu stranke, provesti izborni postupak. Izbori se moraju provesti u roku od šest mjeseci, dakle, najkasnije do 20. rujna.

Osim Andreja Krlina, kao predsjednika, u Povjerenstvo je imenovano još 7 HDZ-ovaca. To su Luka Cipurić, Jurica Paljug, Nikola Ivčec, Dubravko Šoić, Robert Rak, Matej Jambrović i Miljenko Pavlaković (koji je član po funkciji), a koji je, podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana dao ostavku na mjesto predsjednika i raspustio Gradsku organizaciju HDZ-a Jastrebarsko.

Andrej Krlin, koji se već neko vrijeme spominje kao Pavlakovićev nasljednik i budući šef jaskanskog HDZ-a, bivši je predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević, koji je na čelu te pravaške stranke bio od 2013. godine. Na lanjskim lokalnim izborima, pravaški je blok podržao HDZ, a Andrej Krlin dobio je i visoko 4. mjesto na HDZ-ovoj listi te je izabran u Gradsko vijeće Jastrebarsko.

Andrej Krlin rođen je 1983. godine i diplomirani je pravnik koji živi u Čegljima, gdje je i predsjednik tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close