Jaska i okolicaVijesti

“Balkanski špijun” danas i sutra ponovno u Jaski

Gradsko kazalište Jastrebarsko opet izvodi svoju novu predstavu ‘Balkanski špijun’, koja je nedavno praizvedena na festivalu Život i smijeh, a koju će jaskanska kazališna publika moći gledati večeras i sutra, odnosno u srijedu 3. i u četvrtak, 4. srpnja od 20 sati.

Balkanski špijun, biti će izveden dva dana za redom u Domu kulture Jastrebarsko, odnosno kino dvorani. Riječ je o predstavi koju je Gradsko kazalište Jastrebarsko u cijelosti pripremilo sa snagama iz vlastitih redova. Predstavu je režirala Mia Matasić, kojoj su tekst današnjim prilikama pomogli adaptirati Vladimir Rađenović i Iris Sečen, koja je i asistentica redateljice. U glavnim ulogama glume Hrvoje Sertić i Igor Stanković, Klara Blažek i Lana Vlašić, Zrinka Lovretin Golubić i Elizabeta Nemec, Ivan Karlo Pintar i Ivan Puškar, te Ivan Neumann i Ivan Vinšćak.

Produkcijski dio odradili su Sonja Stanković i Damir Kuzmić, a vrlo zahtjevnu tehničku stranu Damir Kuzmić, Ivica Batušić, Dominik Sečen, Leon Bastašić i Noel Reškovac. Kostimografiju potpisuje Lana Vlašić, scenografiju Miroslav Borojević, Sonja Stanković i Lana Vlašić, radio emisije u predstavi Leon Bastašić, a za glazbu su zaduženi Ivan Pelivanović Pele i Karlo Kurtalj.

Ulaznice za predstavu ‘Balkanski špijun’ za oba izvođenja mogu se kupiti u lokalu na ulazu u kino dvoranu.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close