Jaska i okolicaVijesti

Besplatna pomoć i podrška s natječajima iz različitih izvora financiranja

EDUKA Centar lokalnog razvoja iz Klinča Sela izvijestio je da svake srijede od 17 do 19 h ima svojevrsni Dan otvorenih vrata.

Naime, u tom terminu svi zainteresirani mogu dobiti besplatnu stručnu pomoć i podršku u pisanju i prijavama na razne otvorene natječaje iz različitih izvora financiranja. Konzultacije EDUKA centra su dostupne svima, neovisno o tome radi li se o trgovačkim društvima, OPG-ima, obrtima ili fizičkim osobama. Dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Eduke, na adresi Karlovačka 28e u Klinčaselima svakog radnog dana izmđu 7 i 15 h.

Iz EDUKA Centra također podsjećaju da u suradnji s Općinom Klinča Sela i akademskom zajednicom, nastavljaju s organizacijom i provođenjem edukativnih tribina i predavanja raznovrsne tematike poput zdravstvene, znanstvene, financijske, poljoprivredne i sl. pa pozivaju sve zainteresirane da im prisustvuju ukoliko žele doći do novih informacija i spoznaja iz ovih područja. Ova predavanja održavaju se jednom mjesečno, svake treće srijede u mjesecu od 20 h u klinčaselskom društvenom domu. To znači da je ovo predavanje na rasporedu u srijedu 21. kolovoza.

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close