Jaska i okolicaVijesti

Božićni koncert DVD-a Gornji Desinec

Za tri dana, u petak, 20. prosinca, biti će održan tradicionalni Božićni koncert DVD-a Gornji Desinec.

Uz domaćine, članove Puhačkog orkestra DVD-a Gornji Desinec i njegovog pomlatka, u programu će nastupiti i učenici Područne škole Desinec, Vokalno instrumentalni sastav mladih iz Desinca i KUD Desinec, te KUD “LIPA” iz Slavetića i Puhački orkestar DVD-a Domagović.

Nakon koncerta koji će biti održan u prostorijama DVD-a Gornji Desinec, uslijediti će i zabavni program uz nastup glazbenog sastava.

Branimir Štefković osvojio 1. mjesto na natjecanju vatrogasaca

Iz DVD-a Gornji Desinec stižu i lijepe vijesti o njihovom članu Branimiru Štefkoviću. On je naime, osvojio 1. mjesto u Open kategoriji vatrogasaca iz RH na natjecanju “Zagreb Firefighter StairChallenge-u 2019.”

Njihov najmlađi operativni vatrogasac nedavno je nastupio na Humanitarnoj vatrogasnoj utrci stepenicama “Zagreb Firefighter StairChallenge-u” koja se održava sedmu godinu zaredom te pomaže Udruzi Kolibrić.  Branimir je nastupio u kategoriji Open u kojoj su vatrogasci osim zaštitne opreme opremljeni i izolacijskim aparatima s kompozitnom odnosno čeličnom bocom. U konkurenciji vatrogasaca iz Hrvatske, Branimir je osvojio 1. mjesto, a u ukupnom poretku završio na 5. mjestu kategorije Open iza kolega vatrogasaca iz Slovenije! Sudjelovalo je 315 vatrogasaca iz Slovenije, Mađarske, Francuske, BiH i Hrvatske, a vatrogasci nakon što se opreme imaju zadatak u što kraćem vremenu savladati 31 etažu, odnosno 666 stepenica dvokrakog stubišta.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close