Jaska i okolicaVijesti

Branko Hlebetina dobitnik ‘Srebrne diplome Obrtničke komore Zagreb’

Branko Hlebetina, vlasnik obrta HABE-PROM, dobitnik je “Srebrne diplome Obrtničke komore Zagreb” – za dugogodišnji uspješan rad i sudjelovanje u humanitarnim projektima.

Ovo visoko komorsko priznanje, Hlebetini je uručeno na prijedlog Upravnog odbora jaskanskog Udruženja obrtnika, na nedavnoj svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Zagreb.

Branko Hlebetina, poslovanje obavlja u vlastitom prodajnom i skladišnom prostoru u Donjoj Purgariji, a svojim je radom, znanjem i zalaganjem, od 1996. godine postigao značajne poslovne rezultate, te svojim djelovanjem doprinio razvoju i promicanju obrta i obrtništva u cjelini.

U stalnom radnom odnosu zapošljava sedmero djelatnika, a zajedno s poslovnim partnerima, instalaterima, trgovina nudi kompletnu uslugu nabave i ugradnje opreme za obiteljske kuće, te veće poslovne i stambene objekte. 2008. godine HABE-PROM je dobio i Povelju Općine Klinča Sela za uspjeh na području gospodarskog i društvenog života.

Vlasnik trgovine Branko Hlebetina posebno naglašava da su u uvjetima današnjeg poslovanja, pored velikih trgovačkih sustava, u jakoj konkurenciji, mnogi mali subjekti doslovno nestali i da nije bilo lako poslovati i opstati. No, uz marljiv rad i korektan odnos, te adekvatno stimuliranje zaposlenika, njegov obrt uspješno posluje. U obrazloženju Udruženja obrtnika Jastrebarsko povodom dodjele “Srebrne diplome Obrtničke komore Zagreb” vlasniku HABE-PROMA Branki Hlebetini stoji i da je on, svojim poštenim i kvalitetnim radom, te nesebičnim zalaganjem za dobro svoje zajednice i šire, primjer uspješnog, čestitog čovjeka i obrtnika, cijenjenoga među svojim kolegama i poslovnim partnerima.

fotogalerija / Udruženje obrtnika Jastrebarsko:

Povezane vijesti

Back to top button