192/193 infoVijesti

Čak pet prometnih nesreća za vikend, ukupno petero ozlijeđenih

Ručna bomba pronađena je u petak ujutro u kanalu u mjestu Dvoranci na području pisarovinske općine. Na mjesto događaja pozvani su policijski službenici Protueksplozijske službe koji su bombu izuzeli radi uništenja.

Od ostalih događaja zbog kojih je jaskanska policija tijekom vikenda morala izlaziti na teren, izdvajamo slijedeće: Oštećen je prozor na lovačkoj kući u mjestu Kupčina Žumberačka, kao i vrata na kući u Repišću, te prozor na napuštenoj kući u mjestu Dvoranci.

Dogodilo se pet prometnih nesreća, u kojima je pet osoba zadobilo tjelesne ozlijede. U petak rano poslijepodne u Jastrebarskom su se sudarila dva osobna vozila kojom prilikom su oba vozača zadobila tjelesne ozljede, potom je u 18 sati u mjestu Klinča Sela došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila, kada je jedan od sudionika također zadobio tjelesne ozljede. U subotu je nešto iza podneva, u Pisarovini, osobno vozilo sletjelo sa ceste, kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede, a iza 15 sati u Gornjem Desincu došlo je do sudara između osobnog vozila i motocikla, kojom prilikom je putnik na motociklu zadobio tjelesne ozljede. U subotu u 20 sati dogodila se još jedna prometna nesreća i to u gradu Jastrebarskom gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila i to je jedina prometna koja je rezultirala samo s materijalnom štetom.

Prometna u petak rano poslijepodne u Jastrebarskom

FOTO
FB / Policija zaustavlja Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close