Jaska i okolicaVideoVijesti

U subotu u Jaski casting za Miss Zagrebačke županije

Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske krenuo je sa svojim ciklusom kroz županijska natjecanja i završava sa finalom Miss Hrvatske 2018. koji će se ove godine prikazivati uživo na nacionalnoj televiziji. Prvi županijski izbor biti će upravo u našoj Zagrebačkoj županiji 10.3., a organizatori su za njega pripremili tri castinga, od kojih je prvi održan u Velikoj Gorici,  a zadnji će biti 17. veljače u Dugom Selu. Nadolazeća subota, 10. veljače, rezervirana je za naš grad.

Tog dana na adresu Kolodvorska 60 (Foch), s početkom u 11 sati, na casting mogu doći sve zainteresirane djevojke starosti od 18 do 25 godina koje žele postati najljepša djevojka Zagrebačke županije.

“Molimo djevojke da  imaju lagani make up, uske jeans hlače, usku majicu i štikle.” – poručuju organizatori i dodaju: “Možda se među vama krije buduća Miss Hrvatske 2018!”

Inače, Miss Hrvatske za 2017. godinu, 18-godišnja Tea Mlinarić (Ličko-Senjska županija), na izboru za Miss svijeta 2017., u konkurenciji  120 ljepotica iz cijelog svijeta, zauzela je 28. mjesto.

POGLEDAJTE I OVO:  Projektom "kulTura" nastavlja se uspješna suradnja Jastrebarskog i Črnomlja | audio

Komentari:

Oznake
Close