Jaska i okolicaVijesti

Centar za kulturu i ove godine organizira pripreme za Državnu maturu

Maturanti i njihovi roditelji zasigurno će biti zadovoljni činjenicom da će Centar za kulturu Jastrebarsko i ove školske godine organizirati tečaj priprema za Državnu maturu. Prijave se primaju do 20. prosinca osobno u Centru za kulturu Jastrebarsko ili na prijave@czk-jastrebarsko.hr odnosno broj 6281 126.

Pripreme će se održavati od veljače do lipnja, a prema programu Visokog učilišta Algebra. Učenici mogu prijaviti sljedeće programe: matematika A i B razine, hrvatski i engleski jezik A i B, te biologija, kemija i fizika. Otvorena je i mogućnost prijave i drugih programa te će se ukoliko bude interesa, osigurati predavači i tečaj za nove tražene predmete.

Iz Centra za kulturu pozivaju sve zainteresirane maturante da se na vrijeme prijave kako bi se mogao osigurati dovoljan broj radnog materijala i predavača. Nakon zaprimljenih prijava, početkom siječnja će se organizirati sastanak sa svim polaznicima gdje će polaznici ispuniti upisne listove prilikom čega će se i dogovoriti termini održavanja priprema za pojedine predmete. Organizator će korisnicima omogućiti obročno plaćanje.

Važno je istaknuti da će i ove godine Grad Jastrebarsko svaki prijavljeni program priprema sufinancirati s 200 kn.

Povezane vijesti

Back to top button