Jaska i okolicaVijesti

Centar za kulturu Jastrebarsko pripreme za državnu maturu održava online

Tečaj priprema za državnu maturu Centra za kulturu Jastrebarsko “preseljen” je u virtualno okruženje.

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera Civilne zaštite, a vezano uz pandemiju COVID-19 bolesti, tečaj priprema za državnu maturu održava se u online obliku.

Budući da su maturanti, od svih učenika, najpogođeniji ovim izvanrednim stanjem, licencirani profesori koji održavaju nastavu u Centru za kulturu Jastrebarsko, oformili su virtualne učionice ili grupe, te se tečaj priprema za državnu maturu nastavlja online.

Maturantima se kontinuirano isporučuju zadaci, vježbe i prezentacije nastavnih sadržaja, a povratne informacije mogu zatražiti u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta – profesori će im odgovoriti i pomoći riješiti sve probleme.

“Pozivaju se svi maturanti da sudjeluju u online nastavi te da se u slučaju bilo kakvih nejasnoća, jave svojim profesorima” – poručuju iz Centra za kulturu i dodaju da će se kada se stvore uvjeti za održavanje “klasične nastave”, tečaj vratiti u prave učionice te da će se intenzivirati ritam nastave i tečaj realizirati prema predviđenom planu i programu.

Povezane vijesti

Back to top button