192/193 infoJastrebarskoPolicija

Četiri prometne nesreće i napad na 26 godina starijeg muškarca

Čak četiri prometne nesreće, sažetak su jučerašnjeg dana na području koje pokriva Policijska postaja Jastrebarsko.

U 8:50 sati prometna se dogodila u Krašiću, gdje je 59-godišnjak, sa svojim, oštetio drugo osobno vozilo. U 13 sati prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se i u Jastrebarskom. 20-godišnji vozač je uslijed nepropisnog kretanja udario u drugo osobno vozilo.

Nepropisno upravljanje, odnosno nespretno mimoilažnje dva automobila, uzrok je prometne nesreće koja se dogodila u 14:50 sati u Kupincu, dok je za prometnu nesreću koja se jučer u 18 sati dogodila u Bratini, ‘kriv’ oštećeni dio asfalta na kolniku u kojeg je svojim autom udario 50-godišnjak.

Nasrnuo na 26 godina starijeg

Osim četiri prometne nesreće, jučer je u pola 7 navečer iz Lučelnice stigla i dojava o narušavanju javnog reda i mira. 48-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 1,24 promila, fizički je napao 74-godišnjeg muškarca. Napadač, koji je 26 godina mlađi od napadnutog, priveden je u prostorije PP Jastrebarsko, gdje je i zadržan do otriježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog.

U 20:35 sati jaskanski su plavci u Bukovici Prekriškoj zaustavili teretno vozilo kojim je upravljao 54-godišnji vozač, a koji je prevozio hrastove trupce bez popratne dokumentacije.

Komentari:

Adblock detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa