SportVijesti

Cico Kranjčar posjetio naš grad i NK Jasku

Pobjeda Jaske u pripremnom debiju

Hrvatski nogometni trener i bivši legendarni nogometaš Zlatko Cico Kranjčar posjetio je jučer jaskansku Centralu, dom NK Jaske, kluba čiji je od 2005. g. počasni član.

Prilikom posjete stadionu Marijan Bradvić Mara, zajedno sa svojim jaskanskim prijateljem Ninom Škrabeom, dočekali su ga predsjednik NK Jaske Marin Banković i oružar Željko Idžaković, koji su ga upoznali s Jaskinim rezultatima te planovima za budućnost kluba.

Cico je iskazao oduševljenje izgledom i stanjem glavnog i pomoćnog terena te poligona za treniranje, kao i brojem registriranih nogometaša koji djeluju u klubu. Također, Kranjčar je obećao učiniti sve što je u njegovoj moći da u okviru proslave 95. Jaskinog rođendana gostuju veterani Dinama.

Dodajmo još kako je za jučerašnjeg posjeta Zlatka Kranjčara Jaski, u pratnji bio njegov prijatelj i kum, jaskanski zet Josip Cvitanović, poznati dirigent i skladatelj.

Pobjeda Jaske u pripremnom debiju

A nogometaši Jaske jučer su odigrali prvu pripremnu utakmicu uoči nove sezone u kojoj su slavili s čak 5:1 protiv Ilovca. Strijelci za domaćine bili su Cuković koji je postigao hattrick te Borković i Tandarić, dok je za goste poentirao Mišić.

STRIJELCI: 1:0 – Cuković (7), 2:0 – Borković (39), 2:1 – Mišić (53-11m), 3:1 – Tandarić (70), 4:1 – Cuković (78), 5:1 – Cuković (89).

JASKA: Budinšćak, Smičiklas (Obelić), Pintarić (Bubanović, Šiljevinac), Kopić, Borković (Mataušić), Tandarić (L. Štefić), Kurpes, Cuković, Všetečka, Borovec (Tomić), Mravunac. TRENER: Mislav Bradvić.

ILOVAC: Frketić, Žunac, L. Banjavčić, Horovski, Šćulac, Valentić, Barković, Magdić, Markulinčić, T. Grubešić, Mišić (još su igrali: F. Banjavčić, Šimićak, Macut, Uđbinac, Zlatarić). TRENER: Igor Gec.

Sljedeći pripremni susret Jastrebovi igraju u ponedjeljak, kada će od 18:30 h ugostiti Rakov Potok.

FOTO
NK Jaska

Slična tema:

Back to top button