Jaska i okolicaVijesti

Danas počinju događanja kao uvertira finalu sljedećeg vikenda – Jaskanskim vinskim svečanostima

Službeno predstavljanje održano je na poljoprivrednom gospodarstvu Jagunić u Plešivici

Na poljoprivrednom gospodarstvu Jagunić u Plešivici danas su službeno predstavljena događanja koja će se narednih 10 dana održati u sklopu Jaskanskih vinskih svečanosti. Uz Ivanu Herceg, direktoricu ureda Turističke zajednice, okupljenima su program najavili zamjenici gradonačelnika, Stipe Bučar i Domagoj Šlat:

 

A što će se događati danas, sutra i sljedećeg tjedna, nastavlja Šlat:

 

Nakon višednevne uvertire, sljedećeg četvrtka bit će i svečano otvorene Jaskanske vinske svečanosti, a iste će večeri posjetitelje zabavljati glazbeni sastav ‘Od srca do srca’, čiji je frontman Dominik Pisuljak također prisustvovao današnjem predstavljanju:

 

A tko će nakon njih na pozornicu, danas prijepodne okupljenima je ponovila Ivana Herceg, direktorica ureda gradske Turističke zajednica:

 

Svi koji će doći idućeg vikenda u šator na jaskanskom sajmištu, kušati će vina 12 vinara koji se predstavljaju na ovogodišnjim vinskim svečanostima. Među njima je i obitelj Šember, iz koje dolazi aktualna vinska kraljica, Lucija Šember koja danas navršava 22 godine, a osim čestitke, upitali smo je što obitelj Šember radi ovih dana:

 

To su pjenušci vinskih obitelji Tomac, Korak, Šember, Kolarić, Kurtalj i domaćina današnjeg predstavljanja, obitelji Jagunić.

Finale ovogodišnjih vinskih događanja zadnja su četiri dana sljedećeg tjedna kada se program seli u šator na sajmište. Na kraju Dominik Jagunić poručuje:

 

PROGRAM

Sličan sadržaj

Back to top button