Jaska i okolicaVijesti

Dezinsekcija komaraca na području Jastrebarskog idući tjedan

Iako će se dezinsekcija komaraca na području grada Jastrebarskog provoditi u drugoj polovici idućega tjedna, dobro je na vrijeme znati tu informaciju, koja je osobito korisna pčelarima, jer na dan uništavanja komaraca pčele ne smiju iz košnica. Tvrtka Eko-deratizacija suzbijanje odraslih komaraca krilatica obavljat će u četvrtak, 16. srpnja, u vremenu od 5 do 7 sati.

Suzbijanje odraslih komaraca, provodit će se hladnim zamagljivanjem ULV metodom u naseljenoj zoni, a biti će obuhvaćeni sljedeći dijelovi našega grada: TREŠNJEVKA, ulica FRANJE TUĐMANA, ERDÖDYEV PARK, ZRINSKO FRANKOPANSKA, STROSSMAYEROV TRG, ZAGREBAČKA, MAČEKOVA, ulica BANA JOSIPA JELAČIĆA, MLADINSKA, ZDIHOVAČKA, KLINČASELSKA, ZELENI GAJ, KNEZA BRANIMIRA, PETRA SVAČIĆA, VIDRIĆEVA, VLAISAVLJEVIĆEVA, ŠENOINA, MATIJE GUPCA, ANTE I DAVIDA STARČEVIĆA, BAKAČEVA, KOLODVORSKA, JANKA MATKA, PETRA SKOKA, MIRNI PUT, VLADIMIRA NAZORA I DRAGUTINA DOMJANIĆA.

U slučaju nastupanja nepovoljnih vremenskih prilika planirani tretmani će se odgoditi i provesti u prvom mogućem sljedećem terminu, o čemu će javnost biti obaviještena.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja, te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca.

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close