Jaska i okolicaVijesti

DJEČJI VRTIĆ | Povećanje plaća jučer potvrđeno potpisivanjem kolektivnog ugovora | audio

Povećanje plaća zaposlenima u Dječjem vrtiću Radost, koje je već osigurano gradskim proračunom za iduću godinu, jučer je potvrđeno i potpisivanjem Aneksa kolektivnog ugovora za djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja za grad Jastrebarsko.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Zvonimir Novosel i predsjednica Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske – Božena Strugar:

 

Potpisivanju aneksa kolektivnog ugovora, nazočila je i sindikalna povjerenica u Dječjem vrtiću Radost Jastrebarsko – Snježana Janković:

 

Jučer potpisanim aneksom kolektivnog ugovora za djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja, osnovica za obračun plaće od prvog siječnja 2019. godine, povećava za 300-tinjak kuna i iznosi 5.421,54 kn, što je povećanje od 6,12%. Novac za povećanje vrtićkih plaća osigurava proračun grada Jastrebarskog. Gradonačelnik Zvonimir Novosel:

 

Proračunska sredstva za predškolski odgoj stalno se povećavaju:

 

A osigurana sredstva su

 

Grad Jastrebarsko, kao Grad prijatelj djece, adekvatno brine o predškolskom odgoju na svom području i korektan je partner u pregovorima, pa je predsjednica Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske – Božena Strugar, izrazila zadovoljstvo suradnjom s našim gradom.

 

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close