Jaska i okolicaVijesti

Dječji vrtić Radost proslavio 42. rođendan | AUDIO

Savljeničko raspoloženje vladalo je danas prijepodne u Dječjem vrtiću Radost! Veselo, uz pjesmice i tortu, mališani i njihove tete, slavili su, naime, 42. rođendan svoje ustanove, a slavlju se tradicionalno pridružio i gradonačelnik Jastrebarskog – Zvonimir Novosel.

Dječji vrtić Radost, službeno je započeo s radom upravo na današnji dan, dakle, 3. studenog, sada već davne 1975. godine i taj se datum u vrtiću uvijek obilježava, a ne samo kad su rođendani jubilarni:

 

Vrtićka ravnateljica Jadranka Stojković ovome dodaje da je ovogodišnja proslava organizirana malo drugačije:

 

A ovaj dan prava je prilika ravnateljicu pitati i – kako je ona zadovoljna funkcioniranjem ustanove na čijem je čelu:

 

Jadranka Stojković, zadovoljna je i činjenicom što izvješća o radu dječjeg vrtića, iz godine u godinu, dobivaju podršku i vladajućih i oporbenih gradskih vijećnika.

POGLEDAJTE I OVO  GDCK Jastrebarsko: Prikupljeno 219 doza krvi, akcija traje još danas

 

S radom vrtića, osobito dobro, upoznat je gradonačelnik Zvonimir Novosel, koji se pridružio današnjoj rođendanskoj proslavi:

 

Vrtić i gradonačelnik, nekako su skupa odrastali. Prvi danas slavi 42., a drugi je početkom tjedna proslavio 45. rođendan:

 

Osim lijepih uspomena, gradonačelnika danas s dječjim vrtićem veže i posao koji radi. Grad je, naime, osnivač ove odgojno obrazovne ustanove, za koju se u gradskom proračunu osigurava i novac. Gradonačelnik je zadovoljan funkcioniranjem vrtića.

O funkcioniranju i financiranju dječjeg vrtića, gradonačelnik Novosel, nadalje, kaže:

 

Današnjom proslavom u dječjem vrtiću, ujedno je počelo i obilježavanje skorašnjeg Dana grada Jastrebarskog:

 

Vrtić danas funkcionira na pet lokacija: dvije u Jastrebarskom, te u područnim odjeljenjima u Gornjem Desincu, Cvetkoviću i Gorici Svetojanskoj. Zbrinjava više od 550 djece, o kojima brine oko 90 djelatnika. Svima njima, gradonačelnik Zvonimir Novosel uputio je rođendansku čestitku:

POGLEDAJTE I OVO  Danas proslava polustoljetnog jubileja Gradskog kazališta Jastrebarsko

Komentari:

FOTO
Grad Jastrebarsko
Oznake

Ako ste propustili:

Close