Jaska i okolicaVideoVijesti

Dječji vrtić Radost proslavio 43. rođendan | foto, audio, video

Slavljeničko raspoloženje vladalo je danas u Dječjem vrtiću Radost Jastrebarsko! Ta gradska ustanova, obilježavala je, naime, svoj 43. rođendan jer je 3. studenog 1975. godine vrtić počeo s radom i tim se povodom, tradicionalno, održavaju prigodne proslave.

Tako je bilo i danas prijepodne, kad su se u sportskoj dvorani središnjeg vrtićkog objekta, okupili mališani i njihove tete, te je u dobrom raspoloženju, veselo, uz pjesmice i tortu, obilježen još jedan vrtićki rođendan. Prijepodnevnom slavlju pridružio se i zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat, koji je izrazio zadovoljstvo funkcioniranjem ustanove, kojoj je Grad Jastrebarsko osnivač.

 

Grad Jastrebarsko za predškolski odgoj, odnosno funkcioniranje Dječjeg vrtića, iz proračuna godišnje izdvaja više od 9 milijuna kuna:

 

Ovome je Domagoj Šlat na kraju dodao:

 

Prigodnu rođendansku poruku, uputila je putem našeg radija i ravnateljica vrtića Jadranka Stojković:

 

A sreće je danas bilo na svakom koraku. Veselila su se djeca, vrtićki djelatnici i osobito ravnateljica:

 

U današnjem rođendanskom ozračju, Jadranka Stojković nam je još rekla

 

Ravnateljica Stojković izrazila je i zadovoljstvo činjenicom što izvješća o radu dječjeg vrtića, iz godine u godinu, dobivaju podršku i vladajućih i oporbenih gradskih vijećnika.

 

Osim 20-godišnjeg odgajateljskog iskustva, Jadranka Stojković ima i bogato ravnateljsko iskustvo. Na čelu vrtića je već 17 godina:

 

Slična tema:

Back to top button