OstaloVijesti

Dom zdravlja Zagrebačke županije traži po dva pedijatra i ginekologa

Subvenciju kamate na stambeni kredit ili trošak podstanarstva, subvenciju vrtića za djecu, službeni automobil na raspolaganju 24 sata – povlastice su koje mogu dobiti po dva specijalista pedijatrije i ginekologije za koje je Dom zdravlja Zagrebačke županije raspisao natječaj za radna mjesta. Sredstva za spomenute povlastice osigurala je Zagrebačka županija s ciljem popunjavanja deficitarnih mjesta.

“Samo u ovoj godini za subvencije spomenuta 4 deficitarna radna mjesta osigurali smo 790.000 kuna” – rekao je župan Stjepan Kožić nadodavši da je Zagrebačka županija pripremila i paket atraktivnih mjera ukupne vrijednosti 440.000 kuna i za druge zdravstvene djelatnike u ustavama čiji je županija osnivač. “Želimo dostupnost kvalitetne zdravstvene usluge u svim dijelovima naše županije zato smo osmislili višegodišnji program mjera, što znači da ćemo sredstva osiguravati i u predstojećim godinama” – pojasnio je Kožić.

Pedijatri se traže u ispostavama Županijskog doma zdravlja u Samoboru i Vrbovcu, a ginekolozi u ispostavama u Dugom Selu i Ivanić-Gradu.

Uvjeti za radno mjesto su specijalizacija i 5 godina radnog iskustva, a beneficije su subvencija kamate za stambeni kredit za prvu nekretninu za stanovanje na području Zagrebačke županije u visini 50% iznosa ugovorene kamate na kredit, a najviše u iznosu do 1.000 kn mjesečno po korisniku subvencije, subvencija troška podstanarstva do 50 cijene najamnine, a najviše do 1.500 kn mjesečno, subvencija troškova dječjeg vrtića za svu djecu do 50% cijene vrtića tj. najviše 500 kn po djetetu te korištenje službenog automobila.

Iz Doma zdravlja Zagrebačke županije pozivaju zainteresirane doktore specijaliste pedijatrije i ginekologije da se jave na natječaj najkasnije do 23. listopada 2020. godine.

Detalji su dostupni OVDJE.

Sličan sadržaj

Back to top button