Jaska i okolicaVijesti

Đurđica Lončarić: S veseljem i ponosom odlazim u mirovinu!

U mirovinu odlaze i tajnica Branka Nevajda te Mara Golubić i Nikola Špigelski

Poštovani i cijenjeni, s veseljem i ponosom odlazim u mirovinu. Mnogo je stepenica trebalo prijeći u ovih zadnjih četrdesetak godina kako bi se došlo do vrha, ali pogled je prekrasan. Hvala na suradnji i susretima, s poštovanjem i zahvalnošću pozdravlja vas Đurđica Lončarić, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko do 31. kolovoza 2020.!

Stigao je i posljednji radni dan Đurđice Lončarić koji je bio povod da s njom porazgovaramo u našem eteru između današnje školske sjednice i proslave odlaska u mirovinu, u koju uz ravnateljicu Lončarić, danas odlazi i dugogodišnja, od prvog dana, tajnica Srednje škole Jastrebarsko Branka Nevajda, kao i zaposlenici ove odgojno-obrazovne ustanove Mara Golubić i Nikola Špigelski.

Prije nego što pogledate fotografije s današnje proslave koja je počela u 13 sati, poslušajte 10-minutni razgovor u kojem Lončarić između ostalog kaže da veselo odlazi u drugi dio života te kako je ponosna na svoj rad i suradnju i sve što ostaje iza nje.

Od sutra bivša ravnateljica (na njezino mjesto dolazi v.d. Sonja Stipanović), ostavlja dubok trag u obje jaskanske škole, a za naš medij govori o svom prosvjetnom putu i karijeri, geografiji, o tome kako je prepoznala svoj poziv, što je potrebno za biti kvalitetan nastavnik, o suradnji s učenicima i roditeljima i još mnogo čemu…

Osim što je baka šestero unučadi, za sebe kaže da je seosko dijete i voli prirodu, planinarenje, vrt, zabavu, ples i pjesmu, stoga će joj i umirovljenički dani zasigurno teći u brzom tempu, kao uostalom i radni vijek…

Poslušajte.

 

 

 

 

Foto
Saša Rodić za Radio Jasku

Povezane vijesti

Back to top button