Jaska i okolicaVijesti

DVD Jastrebarsko jedno od rijetkih kontinentalnih društava koje ima i ronilački tim | audio

Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko, u godini u kojoj obilježava svoju 130. obljetnicu, uz županijsko, primiti će i gradsko javno priznanje. Povodom Dana grada jaskanskom će DVD-u, naime, biti uručena Nagrada grada Jastrebarskog, a u srpnju su na svečanosti povodom Dana županije jaskanski vatrogasci primili i Povelju Zagrebačke županije za naročite uspjehe u području društvenog i javnog života.

Nedavno je vodstvo DVD-a Jastrebarsko bilo i na prijemu kod Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, koja je bila i pokroviteljica središnje proslave 130. obljetnice u kolovozu ove godine.

foto: Ured Predsjednice RH

 

Jaskansko dobrovoljno vatrogasno društvo, uz svoje aktivnosti vezane za zaštitu i spašavanje ljudi i materijalnih dobara, može se pohvaliti i da je jedno od rijetkih kontinentalnih društava koje ima i ronilački tim, predvođen Igorom Medvedovskim.

Iskustva i znanja u oblasti ronjenja DVD-u Jastrebarsko daju dodatno značenje:

 

Ronioci se stalno usavršavaju pa su, tako, dva jaskanska ronioca i krajem mjeseca rujna bila na kondicijskom ronjenju s ciljem što veće spremnosti za buduće zadatke, u ronilačkom centru Ministarstva unutarnjih poslova u Malom Lošinju.

 

O ronilačkom timu DVD-a Jastrebarsko, od njegovog voditelja – Igora Medvedovskog, doznajemo i sljedeće:

 

FOTO
DVD Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close