Jaska i okolicaVijesti

DVD-u Pribić dva vatrogasna vozila – navalno i kombi vozilo

Zahvaljujući Općini Krašić i tamošnjoj Vatrogasnoj zajednici te Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije, članovi DVD-a Pribić dobili su novo moderno navalno vozilo za gašenje požara i sve ostale intervencije, te kombi vozilo za prijevoz vatrogasaca koje su dosad koristili vatrogasci DVD-a Jastrebarsko.

Nakon misnog slavlja u crkvi svetog Siksta, kojem su pored vjernika pribićkog kraja prisustvovali i vatrogasci, velečasni Stjepan Dijaneš, na maloj je svečanosti blagoslovio nova vatrogasna vozila DVD-a Pribić. Pored predsjednika i zapovjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, vatrogasaca DVD-a Jastrebarsko, svečanosti blagoslova i primopredaje vatrogasnih vozila prisustvovao je i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

“Ovo je veliki dan za naše društvo jer vozila koja smo dobili uvelike će poboljšati našu operativnost u budućem radu”, rekao je zapovjednik DVD-a Pribić Vladimir Bucković koji obnaša i dužnost zapovjednika krašićke Vatrogasne zajednice. – Zahvalni smo Općini Krašić koja je najvećim dijelom financirala novo navalno vozilo, Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije i našim prijateljima iz DVD-a Jastrebarsko, dodao je Bucković.

FOTO
DVD Pribić
IZVOR
Grad Jastrebarsko
Pretraži po oznakama
Back to top button
Close