JastrebarskoZanimljivosti

Čak dvije djevojke iz jaskanskog kraja u finalu Miss Universe Hrvatske!

Čak dvije djevojke iz jaskanskog kraja, Jelena Andrijević (20, Domagović) i Monika Fadiga (18, Goli Vrh), predstavljat će grad Jastrebarsko, odnosno općinu Klinča Sela na finalu Miss Universe Hrvatske za 2017. godinu!

Na službenoj Facebook stranici Miss Universe Hrvatske objavljene su fotografije finalistica za 2017., a jedna od 18 finalistica, 28. travnja će ponijeti prestižnu titulu Miss Universe Hrvatske.

Osim službenog izbora o kojem odlučuje žiri, na Facebook stranici Miss Universe Hrvatske u tijeku je glasanje za Miss fotogeničnosti. Da biste u tom izboru svoj glas (lajk) dali Jeleni, Moniki ili nekoj drugoj djevojci, potrebno je najprije lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske te potom i fotografiju djevojke za koju smatrate da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnost.

Ona fotografija koja bude imala najviše glasova biti će proglašena kao najbolja, a djevojka na slici ponijeti će lentu Miss fotogeničnosti. Ime pobjednice biti će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na HTV-u 28. travnja u 20 sati, kada ćemo i saznati kojoj će od ovogodišnjih 18 finalistica, aktualna miss Barbara Filipović predati svoju krunu.

NOVO:  DARUJ KRV, SPASI ŽIVOT | Ovaj tjedan nove akcije u Jastrebarskom

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, u vlasništvu WME/IMG agencije, globalnog lidera u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica Miss Universe godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u.

U nastavku stavljamo linkove naših Jaskanki kako bi što lakše mogli glasati, a slike svih finalistica Miss Universe Hrvatske 2017. možete vidjeti u fotogaleriji na vrhu stranice.

 

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru