192/193 infoVijesti

Dvije krađe i požar te prometna nesreća u Čegljima s ozlijeđenima

Dvije krađe dogodile su se jučer na našem području, izvijestila je jaskanska policija. U 9:30 h na benzinskoj postaji u Donjem Desincu, nepoznati je vozač natočio gorivo u vozilo nakon čega se udaljio ne plativši račun u iznosu od 100 kuna, a u 17:30 h, primljena je dojava o krađi mobitela u ugostiteljskom objektu u gradu Jastrebarskom.

Rano poslijepodne, nešto iza 13 sati, provaljeno je u podrumske prostorije u mjestu Lokošin Dol, a oko 19 sati, policija je zaprimila dojavu o požaru napuštene drvene kuće u mjestu Staničići Žumberački. Požar su ugasili članovi DVD-a Krašić, a prilikom tog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, već je samo nastala materijalna šteta.

Dan ranije, u srijedu, u 15,55 sati u mjestu Čeglje na državnoj cesti D-1 dogodila se prometna nesreća u kojoj su vozači oba vozila koja su sudjelovala zadobili tjelesne ozljede, i u kojoj je interveniralo 11 vatrogasaca DVD-a Jastrebarsko.

Kako je izvijestila PU Zagrebačka, 39-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom državne ceste D-1 u smjeru Zagreba.

Dolaskom u mjesto Čeglje i prolaskom kućnog broja 38 za oko 200 metara, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim lijevim dijelom automobila prešao na suprotnu stranu kolnika. Tom prilikom je naletio na osobni automobil marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 82-godišnjak, a koji se kretao istim kolnikom u smjeru Karlovca. Osobni automobil marke Renault Clio je odbačen s kolnika na travnatu površinu sa zapadne strane kolnika.

U prometnoj nesreći su ozlijeđena oba vozača, 82-godišnjak teško, što je utvrđeno u KB Sestre milosrdnice, dok je 39-godišnjak lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja i u Općoj bolnici Karlovac.

foto:

FOTO
DVD Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close