Jaska i okolicaVijesti

Dvije predstave Gradskog kazališta za Noć kazališta, prihod ide u humanitarne svrhe

Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove se godine uključuje u održavanje manifestacije Noći kazališta, 11. godinu zaredom te na taj način daje i svoj obol proslavi Dana grada Jastrebarskog. Noć kazališta bitI će održana u subotu 16. studenog, a kazalištarci će odigrati čak dvije hit predstave – “Balkanski špijun” i “Kidaj od svoje žene”.

Prvo je na rasporedu “Balkanski špijun”, čija izvedba počinje u subotu u 19 sati. Podsjetimo, riječ je o predstavi koja je svoju premijeru doživjela u svibnju, a za koju se tražila karta više svaki put kad je igrana. Za svoju vjernu publiku, koja se već više od desetljeća ne može zasititi predstave „Kidaj od svoje žene“, kazalištarci će je izvesti ponovno u Noći kazališta i potvrditi status najdugovječnije amaterske predstave u Hrvatskoj. Zgode taksista Ivana Kovača počinju također sutra, u 22 sata.

Ulaznice za obje predstave mogu se po simboličnoj cijeni od 10 kuna kupiti u obližnjem Caffe baru “Kino”, a prihod od ulaznica Gradsko kazalište Jastrebarsko preusmjeriti će u humanitarne svrhe.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close