192/193 infoVijesti

Dvije prometne i krivotvorena novčanica, a narednih dana i pojačan nadzor vozila i vozača

Tijekom vikenda na području cijele Policijske uprave Zagrebačke pa i na području PP Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, ne korištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, naročito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

A prometnih nesreća bilo je prekjučer na jaskanskom području. U srijedu u 6:30 sati prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se u mjestu Breznik Plešivički, gdje je došlo do sudara između dva vozila, a kojom prilikom je jedan vozač zadobio tjelesne ozljede.

U isto vrijeme, prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se i u Bratini, gdje je također došlo do sudara između dva vozila.

Od ostalih događaja, izdvajamo i policijsku informaciju o zaprimljenoj krivotvorenoj novčanici u poslovnici banke u gradu Jastrebarskom. Dogodilo se to u srijedu iza 11 sati, a policija nastavlja daljnji rad.

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close