SportVijesti

Ekipa ‘Centar pub’ pobjednik Otvorenog ekipnog prvenstva Jaske u stolnom tenisu

Završeno je ovogodišnje Otvoreno ekipno prvenstvo Jaske u stolnom tenisu, koje se pokazalo kao najneizvjesnije do sada. U obje lige, prvoj i drugoj, borba za pobjednika vodila se do posljednjeg kola, a u prvoj su ligi čak 4 momčadi završile s istim omjerom pobjeda i poraza (9:2), pa je pobjednikom proglašena ekipa s najboljim međusobnim omjerom. A to je momčad ‘Centar pub’ u sastavu Ivan Klarić i Robert Kovačević, a Klarić je osvojio i titulu najboljeg pojedinaca 1. lige s omjerom 20 pobjeda i 2 poraza.

Drugo mjesto zauzela je ekipa ‘Kuća dobrog vina Tomac i Bajda’ u sastavu Lovro Tomac i Tomislav CIban, koji su i najbolji par lige, dok su se na treće mjesto plasirali Tomislav Kunović i Bruno Vađina koji su nastupali za ekipu ‘Jaska.hr’. Branitelji naslova, ekipa ‘Geo-Land’ ove je godine završila na 4. mjestu.

U sklopu 2. lige u kojoj su nastupali kudikamo rekreativniji stolnotenisači, ukupna je pobjeda s omjerom 9:2 pripala ekipi ‘GIG Čeglje’ u sastavu Dragoljub Ivok i Tomislav Gojšić, a oni su proglašeni i najboljim parom 2. lige. Drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Video profa’ u sastavu Milivoj Matulin, Ivica Matulin i Mislav Žunac, dok je treće mjesto pripalo ekipi ‘Dedeki’ u sastavu Marijan Slugečić i Marinko Keleminec. Marijan Slugečić je bio i najbolji igrač 2. lige, koju je završio sa svih 20 pobjeda.

Ukupno se ove godine na Otvorenom ekipnom prvenstvu Jaske u stolnom tenisu natjecalo 18 momčadi s 50 igrača podijeljenih u dvije lige. 30-godišnju tradiciju ove lige nastavili su zajedničkim snagama STK Jaska i STK Jastrebarsko, a mečevi su igrani na Trešnjevki u prostorijama STK Jastrebarsko.

Sličan sadržaj

Back to top button