SportVijesti

Ekipa Geoland trijumfirala u stolnoteniskoj ligi

Mirela Crnilo, Martin Lončarić i Tvrtko Kunović članovi su stolnoteniske ekipe Geoland koja se pokazala najboljom u jaskanskoj stolnoteniskoj ligi. Natjecanje se održavalo proteklih mjeseci u organizaciji stolnoteniskih klubova Jaska i Jastreb, a dodjela pehara i medalja održana je sinoć u dvorani stolnoteniskog kluba Jastreb.

Tom prilikom dojmove su nam prenijeli članovi pobjedničke ekipe Geoland, koja je u finalnom susretu rezultatom 3:2 slavila protiv momčadi Kuća dobrog vina Tomac i Bajda.

izjave, audio:

Još jedna Jaskanska stolnoteniska liga tako je stigla do kraja, a trijumfirala je momčad Geolanda u sastavu: Mirela Crnilo, Martin Lončarić i Tvrtko Kunović. Drugo mjesto zauzeli su Tomislav Ciban i Lovro Tomac, dok je treće mjesto pripalo Geodetima u sastavu Tomislav Kunović, Ivan Lončarić i Bruno Vađina. Najbolji pojedinac je Lovro Tomac, a najbolji par Ciban-Tomac.

U drugoj ligi prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Profa’ u sastavu Ivica i Milivoj Matulin, drugo mjesto pripalo je ekipi ‘GIG Čeglje’ za koju su igrali Dragoljub Ivok i Tomislav Gojšić, dok je treći bio sastav ‘Špin – jaki spin’ za koji su nastupali Filip Popović i Antonio Marečić. Nagradu za najboljeg pojedinca podijelili su Dragoljub Ivok i Tomislav Gojšić, koji su i najbolji par. Zanimljivo je spomenuti kako su pobjednici druge lige, braća Matulin, pokazali izvrsno tempiranje forme, s obzirom da je ekipa GIG Čeglje po svim statističkim pokazateljima bila uspješnija, no onaj najvažniji, finalni susret, otišao je na stranu Matulina.

Pehare i medalje uručili su predstavnici stolnoteniskog kluba Jastreb, Željko Oslaković i Tomislav Kunović.

Za kraj, ispred suorganizatora natjecanja, stolnoteniskog kluba Jaska, Lovro Tomac kaže:

 

Back to top button