SportVijesti

Ekipi ‘Profa’ naslov pobjednika 2. stolnoteniske lige

Pobjednici su Milivoj i Ivica Matulin iz Klinča Sela

Nakon višemjesečnog razigravanja, sinoć je završila Druga jaskanska stolnoteniska liga koja se igrala u prostoru stolnoteniskog kluba Jastreb u Jastrebarskom. Pobjednik lige je ekipa Profa, za koju su nastupali Ivica i Milivoj Matulin uz suport Mislava Žunca.

1. mjesto

Ivica i Milivoj su sinoć, u vrlo napetom finalu, rezultatom 3:2 pobijedili ekipu GIG Čeglje, koju je predstavljao dvojac Dragoljub Ivok i Tomislav Gojšić.

Treće mjesto osvojio je sastav Špin za koji su igrali Antonio Marečić i Filip Popović, pobjedom 3:2 protiv ekipe Viki i prijatelji, za koju su pak nastupale mlade jaskanske stolnoteniske nade: Victoria Pustaj, Mihael Matešić, Eugen Ciban i Branimir Falica.

U Drugoj ligi nastupali su momčadi čiji igrači su stolnoteniski rekreativci s područja Jaske i okolice, a najuspješniji među njima pokazala su se braća Matulin iz Klinča Sela.

Dodajmo ovome kako je Prva liga, u kojoj se igra puno ozbiljniji stolni tenis, stigla do polufinala, pa će pobjednici biti poznati u naredna dva tjedna. Polufinalni parovi su Geodeti – Kuca dobrog vina Tomac i Bajda, te Tia mobiteli – Geo Land.

Finale 2. lige:

PROFA – GIG ČEGLJE 3:2

Za 3. mjesto:

ŠPIN – VIKI I PRIJATELJI 3:2

 

Sličan sadržaj

Back to top button