Jaska i okolicaVijesti

U nedjelju “Fašnik u Jaski”, Stross se zatvara sutra

Prve nedjelje ožujka u centru Jaske ponovno će se okupiti ljubitelji maškara, koji će kao i svake godine do Strossmayerovog trga doći u maskiranoj povorci koja će krenuti od nekadašnjeg hotela u 14 sati.

“Tulum pod maskama na Strossu počet će pola sata ranije, od 13:30 h, kako bi svi već zagrijani dočekali vesele i šarene, male i velike jaskanske maškare. Na Strossu će biti organiziran i dječji animacijski program, a program za odrasle voditi će uvijek prisutni Šojka i Škanjac.” – priopćila je gradska Turistička zajednica koja će i ovom prilikom zbog postavljanja pozornice u centru grada, zatvoriti parkiralište Strossmayerovog trga od sutra u 17 sati do nedjelje u 20 sati.

Kako bi se manifestacijaFašnik u Jaski” odradila što uspješnije, iz Turističke zajednice mole sugrađane da uklone parkirana vozila s glavnog gradskog trga sutra do 17 sati, kao i za razumijevanje radi kretanja povorke državnom cestom D1 u nedjelju od 14 do 15 sati.

Svim prijavljenim odraslim skupinama Turistička zajednica grada Jastrebarskog osigurala je novčanu pomoć za pripremu maski, a najbolja i najkreativnija skupina će biti nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 2.500 kn.

Prijave za sudjelovanje na “Fašniku u Jaski” traju još samo danas, a primaju se u Turističkoj zajednici, na broj telefona 01 6727 940 ili na e-mail info@tzgj.hr

Prijavnicu preuzmite OVDJE.

Fašnik 2018.

Oznake

Slična tema:

Close