Jaska i okolicaVijesti

“Fašnik u Jaski” – 3. ožujka, prijave u tijeku

Prve nedjelje mjeseca ožujka u centru Jaske ponovno će se okupiti ljubitelji maškara, koji će kao i svake godine do Strossmayerovog trga doći u maskiranoj povorci koja će krenuti od nekadašnjeg hotela u 14 sati.

“Tulum pod maskama na Strossu počet će pola sata ranije, od 13:30 h, kako bi svi već zagrijani dočekali vesele i šarene, male i velike jaskanske maškare. Na Strossu će biti organiziran i dječji animacijski program, a program za odrasle voditi će uvijek prisutni Šojka i Škanjac.” – priopćila je gradska Turistička zajednica.

Svim prijavljenim odraslim skupinama Turistička zajednica grada Jastrebarskog osigurava novčanu pomoć za pripremu maski, uz uvjet da su maske nove i dosad ne prezentirane u Jaski. Prijave za sudjelovanje na “Fašniku u Jaski” su počele i traju do 1. ožujka, a primaju se u Turističkoj zajednici, na broj telefona 01 6727 940 ili na e-mail info@tzgj.hr

Prijavnicu preuzmite OVDJE.

Iz Turističke su najavili kako će najbolja i najkreativnija skupina biti nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 2.500 kn, a poseban poziv uputili su jaskanskim osnovnoškolcima i srednjoškolcima da se priključe fašničkoj povorci i obogate je svojim kreacijama.

Fašnik 2018.

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close