SportVijesti

Favoriti opravdali svoje uloge na teniskom turniru ‘Jaska Open’ | foto, audio

Završio je i ovogodišnji tradicionalni teniski turnir ‘Jaska Open’, a u jučerašnjim finalnim susretima favoriti su opravdali svoje uloge.

18-godišnji Ivan Markušić treću godinu zaredom osvojio je turnir u pojedinačnoj konkurenciji. U finalu je bio bolji od Vladimira Rađenovića rezultatom 6:0, 6:3. Upravo njih dvojica zajedno su nastupili u konkurenciji parova i obranili naslov pobjednika. U finalu su Markušić i Rađenović sa 6:2, 6:3 bili bolji od Filipa Frkonje-Lackovića i mladog Marka Bradvića. Sudionike finalnih susreta intervjuirao je naš reporter Zdenko Vuković Cena:

 

Na ovogodišnjem Jaska Openu, koji se tradicionalno održavao na teniskim terenima na Centrali, nastupio je 41 igrač u pojedinačnoj konkurenciji i 14 kombinacija u konkurenciji parova, a turnir je po 12. put organiziralo Društvo za šport i rekreaciju Jastrebarsko:

 

Dodajmo kako je u pojedinačnoj konkurenciji treće mjesto osvojio Krunoslav Vulje pobijedivši Vađinu, dok je pobjednik utješnog turnira bio Denis Bakšić koji je bio bolji od mladog Đurasa. Bakšiću je pripala i nagrada za fair play.

Nagrade i pehare najboljima uručio je predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog – Domagoj Šlat.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close