Jaska i okolicaVijesti

FOTO | Hotel Jaska službeno otvoren!

Hotel Jaska nakon 14 godina ponovno radi!

Sinoć je, naime, uz kulturno umjetnički program i prigodne govore održana svečanost njegovog otvorenja. Hotel je zatvoren 2005. godine, a nakon što je ove godine dobio novog vlasnika koji je objekt obnovio i uredio, sinoć je ovo, nekada kultno mjesto u našem gradu, ponovno otvorilo svoja vrata.

Vlasnik i direktor hotela Kastriot Noshi iz Raba okupljenima je na sinoćnjoj svečanosti rekao:

 

Podršku novom vlasniku i njegovom ulaganju u Jastrebarsko došli su dati i čelnici grada. Gradonačelnik Zvonimir Novosel prisjetio se upoznavanja s vlasnikom hotela prije nekoliko mjeseci:

 

Čestitke vlasniku hotela uputila je i saborska zastupnica nacionalnih manjina – Ermina Lekaj Prljaskaj.

 

Hotel Jaska za sada nosi tri zvjezdice te raspolaže s obnovljenih 50-tak soba i stotinjak kreveta, a u idućoj fazi obnove u planu je uređenje ljetne dvorišne terase te niz drugih sadržaja. Najsnažniji adut novootvorenog hotela je restoran kapaciteta do 200 osoba u kojem će se moći organizirati svadbene i sve druge privatne i poslovne proslave, domjenci i svečanosti, a prvu od njih vlasnik Kastriot Noshi već je najavio sinoć.

 

Novouređeni hotel su zajedno otvorili: vlasnik Kastriot Noshi, njegova supruga Suzana i gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, blagoslovio ga je jaskanski župnik Stjepan Rožanković, a svojim nastupom otvorenje hotela uveličali su: članovi KUD-a Lipa iz Slavetića, Hrvatskog seljačkog pjevačkog društva Antun Radić iz Okića, članice Baletnog studija i Iva Barač profesorica violine u Glazbenoj školi Jastrebarsko.

Među gostima su, uz obitelj, prijatelje i poslovne partnere poduzetnika s Raba i vlasnika Kastriota Noshija, bila i mnoga poznata lica političkog, gospodarskog i društvenog života našega grada, a neki od njih dojmove o ponovnom otvaranju hotela podijelili su s našim novinarom Zdenkom Vukovićem Cenom:

 

Značiti će u svakom, osobito turističkom smislu, za naš je radio izjavila Petra Masnec iz jaskanske turističke zajednice.

 

Prije nekoliko godina Jaska nije imala nijedan hotel, a danas ima dva.

 

Fotogalerija s otvorenja © Radio Jaska:

Kastriot Noshi i obitelj

 

Trenutak proglašenja Hotela Jaska otvorenim

 

Otvorenju je nazočila i Ermina Lekaj Prljaskaj, saborska zastupnica albanske, bošnjačke, crnogorske, makedonske i slovenske nacionalne manjine

 

 

 

Pretraži po oznakama

Filip Popović

digital freak, na Radio Jaski u više uloga, oženjen, otac dva gremlina, završio financije no privlačniji mu je nemir lokalne novinarske redakcije, genetski brz na jeziku i s desnom rukom na srcu
Back to top button
Close