SportVijesti

Godišnja skupština Hrvatskog planinarskog društva Jastrebarsko | audio

Hrvatsko planinarsko društvo Jastrebarsko održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu koja je okupila rekordan broj od oko 120 članova društva i gostiju.

Predsjednik društva Jadranko Šeper podnio je Skupštini izvještaj o radu društva u 2019. godini, blagajnica Dijana Šamec Jurmanović pregled financijskog poslovanja, a predsjednik Nadzornog odbora Ivo Karača izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni, a usvojeni su i plan rada i financijski plan za 2021. godinu.

Dosadašnji tajnik Roland Vučinić podnio je zahtjev za razrješenje s dužnosti koju je obavljao proteklih 10 godina, te je Skupština po razrješenju, na prijedlog Upravnog odbora, za novog tajnika jednoglasno izabrala Marka Mikloušića.

Zahvalnicu za doprinos u radu društva primili su: Dijana Šamec Jurmanović za najviše priznanje Hrvatske planinarske obilazince, Srednja škola Jastrebarsko za ustupanje prostora za održavanje pl. škole, zahvalnicu je preuzela ravnateljica Đurđica Lončarić i Roland Vučinić za vrijedno i predano obnašanje dužnosti tajnika proteklih 10 godina.

Skupštini su se obratili: Krunoslav Mlačak, predsjednik PD Vrlovka, Kamanje; Darko Domitrović, pročelnik Stanice vodiča Karlovac; Đurđica Lončarić, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko; Mirko Kos, počasni predsjednik društva te Domagoj Šlat, dogradonačelnik i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarsko.

Na kraju su prikazane fotografije s izleta i radnih akcija te je upriličen domjenak uz ugodno planinarsko druženje.

Poslušajte audio prilog:

 

Više fotografija dostupno je na webu HPD-a Jastrebarsko.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close