OstaloVijesti

Goran Bare priprema spektakl na stadionu Šalata 1.6.

Dan ranije, u petak, na istom mjestu koncert će održati i Aerodrom

Nakon rasprodane Tvornice Kulture, rock propovjednik i pjesnik neuništive karizme Goran Bare s bendom Majke održat će veliki spektakularni koncert, kao krunu turneje najboljeg rock albuma godine “#Nuspojave”, u subotu 01.06. na stadionu Šalatas početkom u 21 sat.

Goran Bare & Majke, rock album godine “Nuspojave“, orkestar s preko 25 glazbenika, šetnja kroz 35 godina dugu karijeru, svi osjećaji i slike života opjevani u pjesmama koje do kostiju dopiru i te iste kosti osvješćujući, oživaljavaju i iznova pokreću.

Pitanja i teme koje nas sve zanimaju kriju se u Baretovim pjesmama, otkrijte ih dublje, slušajte ih pomnije, s više pažnje i ljubavi jer tu je put ka sreći na kojem ljubav krvari i pitamo se zašto?

Iznimno iskren, duhovit i inteligentan Goran Bare, u svojim pjesmama iznio je sve osjećaje i stanja od straha, ega, katarze, depresije, smrti i grijeha do vjere, ponovnog rođenja i ljubavi. Svjedočit ćemo koncertu nakon kojeg više nikome neće biti važno je li goran bare legenda ili narkoman.

ULAZNICE su u prodaji online i svim prodajnim mjestima Ticketshop.hr

TRIBINA: 130 kn
PARTER: 100 kn
VIP: 150 kn

Prema interesu publike koncert Gorana Bareta & Majki opravdava sva očekivanja velikog spektakla koji nas očekuje u subotu 1.6. na stadionu Šalata. Organizatori su stoga u prodaju pustili dodatni kapacitet ulaznica za tribinu koje su dostupne po cijeni od 130 kn na webu i svim prodajnim mjestima ticketshopa.

U subotu Goran Bare i Majke, a u petak Aerodrom

A dan ranije, u petak, na istom mjestu – stadionu Šalata, mumanitarno-obljetnički koncert FOOD FOR LIFE ROCKS a povodom 40 godina djelovanja, održat će Jurica Pađen & Aerodrom.

Ulaznicu kupi na webu i svim prodajnim mjestima ticketshop.hr #1ulaznica1obrok.

PARTER: 100 kn, TRIBINA: 130 kn, VIP: 150 kn

> Link za ulaznice <

Oznake
Back to top button
Close