192/193 infoVijesti

Gorio automobil u Jastrebarskom, 13 prekršaja u policijskoj akciji

U zadnjem satu subote, u 23:15, vatrogasci su zaprimili dojavu o samozapaljenju osobnog vozila na parkiralištu u Jastrebarskom. Na intervenciji je sudjelovalo 7 vatrogasaca DVD Jastrebarsko s navalnim vozilom te je požar ubrzo lokaliziran i ugašen. Policija je izvijestila kako nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta.

Nakon obavljenog očevida, PU zagrebačka je naknadno izvijestila kako je do požara najvjerojatnije došlo uslijed kvara na elektroinstalacijama ispod poklopca motornog prostora. Materijalna šteta na osobnom automobilu marke Renault Megane, zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 27-godišnjaka, iznosi 25.000 kuna.

DVD Jastrebarsko objavio je i videozapis intervencije, prema kojem se vidi kako je riječ o parkiralištu u ulici Tadije Smičiklasa:

 

Policija je za vikend intervenirala i po dojavi o oštećenju prozora na nenaseljenoj kući u mjestu Dvoranci. Obavljen je pregled mjesta događaja, te se daljnji rad nastavlja, a policija s daljnjim radom nastavlja i nakon pregleda mjesta događaja u Gornjoj Reki nakon dojave o oštećenju cilindrične brave na vratima vikendice.

Policija je izvijestila o rezultatima pojačanog nadzora vozila i vozača koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko, a koje je rezultiralo s 13 prekršaja brzine.

Slična tema:

Back to top button