192/193 infoVijesti

Gorjelo u obiteljskoj kući u Vukšin Šipku

Sinoć iza 22 sata zaprimljena je dojava o požaru objekta u Vukšin Šipku. Odmah po dojavi gradski vatrogasni zapovjednik, Vedran Boričević, na intervenciju je uputio središnju vatrogasnu postrojbu DVD-a Jastrebarskog  s 3 vatrogasna vozila i 13 vatrogasaca.

“Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar obiteljske kuće koji je zahvatio kotlovnicu, nekoliko prostorija i potkrovlje. Požar je lokaliziran pola sata nakon ponoći, a u potpunosti je ugašen u 1 sat iza ponoći.” – rekao je Goran Batušić, zapovjednik DVD-a Jastrebarsko.

Osim vatrogasaca DVD-a Jastrebarskog, na intervenciju je bila upućena i domicilna vatrogasna postrojba DVD Vukšin Šipak s 5 vatrogasaca, te primarna vatrogasna postrojba DVD-a Domagović s vatrogasnim vozilom i dva vatrogasca. Na intervenciji su bili i djelatnici HEP-a koji su isključili napajanje električnom energijom te djelatnici PP Jastrebarsko. Osim nastale materijalne štete, dodajmo kako je za vrijeme intervencije pozvana i hitna medicinska pomoć kako bi pružila pomoć vlasniku kuće kojemu je pozlilo.

Komentari:

POGLEDAJTE I OVO:  Požar u Prilipju, provala u Domagoviću, sudar u Jaski i droga u Novakima

Slične teme:

Close