Jaska i okolicaVijesti

Grad Jastrebarsko partner u EU projektu “4 GODIŠNJA DOBA”

Jučer je u jaskanskoj gradskoj vijećnici predstavljen EU projekt “4 godišnja doba”, nositelj kojega je Matica umirovljenika Grada Zagreba, a jedan od partnera je i Grad Jastrebarsko. Više o projektu doznajemo od predsjednice zagrebačke Matice umirovljenika Đurđe Novaković:

 

Đurđa Novaković, prva s lijeva

Đurđa Novaković u nastavku govori o aktivnostima koje podrazumijeva projekt, inače jedan od prvih u Hrvatskoj koji je namijenjen umirovljenicima.

 

Također, predviđena je i nabava opreme, štapova za nordijsko hodanje, te izrada internet i facebook stranice projekta. Biti će izrađene i edukacijske brošure o prehrani i s programom tjelovježbi koje će se distribuirati putem udruga članica Matice umirovljenika Hrvatske.

Javnosti je projekt predstavljen jučer u našem gradu, a Đurđu Novaković pitali smo kada kreće provedba koja traje 12 mjeseci:

 

Durđa Novaković, inače jaskanska snaha, u nastavku objašnjava kako je došlo do suradnje s Gradom Jastrebarsko:

 

 

Jučerašnjem predstavljanju projekta ispred Grada Jastrebarsko nazočili su zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar koji naglašava dosadašnje uspjehe Jastrebarskog s EU projektima.

 

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close