Jaska i okolicaVijesti

Grad Jastrebarsko prodaje tri nekretnine

Grad Jastrebarsko raspisao je javni natječaj za prodaju nekretnina u svom vlasništvu, između ostalog i građevinskih zemljišta u obuhvatu Južna zona. Predmet natječaja su tri nekretnine u katastarskoj općini Jastrebarsko, dvije oranice površine oko 551 i 608 m² čija je namjena građevinsko zemljište, te livada u ulici bana Jelačića površine 327m².

Nekretnine se prodaju po načelu viđeno-kupljeno što isključuje naknadne prigovore kupca na eventualne materijalno-pravne nedostatke. Pravo sudjelovanja na ovom natječaju imaju fizičke i pravne osobe koje prema važećim propisima RH mogu biti vlasnici nekretina u Hrvatskoj i koje nemaju dospjelih nepodmirenih obaveza prema Gradu Jastrebarskom.

Rok za predaju pisanih ponuda je 17. rujna, a prilikom podnošenja ponude obavezna je uplata jamčevine u iznosu 10% od utvrđene početne cijene nekretnine. Pisana ponuda s podacima o ponuditelji i dokazu o uplaćenoj jamčevini dostavljaju se preporučeno poštom na adresu gradske uprave na Strossmayerovom trgu 13 ili osobno u pisarnici grada Jastrebarskog.

 

 

 

Sličan sadržaj

Back to top button