192/193 infoJaska i okolicaVijesti

Gradsko vatrogasno natjecanje u Volavju kao uvertira Županijskom koje je ove nedjelje u Jastrebarskom

Ovogodišnje gradsko vatrogasno natjecanje koje je u subotu održano u Volavju okupilo je 20 natjecateljskih odjeljenja s 200 malih vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava: Volavje, Cvetković, Domagović, Petrovina, Plešivica, Gornji Desinec, Čeglji, Gornja Reka i Dragovanšćak.

Svim odjeljenjima uručena su priznanja za sudjelovanje, a prve tri plasirane ekipe u svim kategorijama primile su zasluženi pehar i medalje, te stekle pravo nastupa na županijskom natjecanju, koje će ove nedjelje, 15. rujna, biti održano u Jastrebarskom.

Tako će Vatrogasnu zajednicu i grad Jastrebarsko, na županijskom natjecanju predstavljati: U kategoriji pomladak muški: DVD Čeglji, Gornji Desinec i Gornja Reka. U kategoriji pomladak ženska: DVD Domagović 1, Plešivica i Gornji Desinec. U kategoriji mladež muški DVD Petrovina i Plešivica.

Gradsko vatrogasno natjecanje održano je u organizaciji Vatrogasne zajednice Jastrebarsko, a domaćin natjecanja bilo je DVD Volavje. Proglašenje pobjednika vodio je tajnik VZG Jastrebarsko Goran Dikšić, a svim natjecateljima obratili su se u ime VZG Jastrebarsko predsjednik Željko Popović, u ime VZ Zagrebačke županije zapovjednik Josip Novosel, te u ime pokrovitelja natjecanja gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži

Na prostoru bivše vojarne u Jastrebarskom, ove nedjelje, 15. rujna, biti će održano županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži. Na natjecanju će sudjelovati 101 natjecateljska ekipa iz 18 vatrogasnih zajednica gradova i općina s područja cijele Zagrebačke županije. Natjecanje počinje u nedjelju u 10 sati, a svečano zatvaranje očekuje se oko 15:30 sati.

FOTO
VZG Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close