Jaska i okolicaVijesti

Gradu Jastrebarskom 300 tisuća kuna za dva projekta

Za izgradnju Skate parka u Jastrebarskom Grad je dobio od Zagrebačke županije bespovratnih 200 tisuća kuna. Objavljena je, naime, županijska odluka o dodjeli sredstava za poticanje razvoja javne turističke infrastrukture u Zagrebačkoj županiji – BIKE PARKOVE; kojom je za tu namjenu dodijeljeno ukupno 950 tisuća kuna gradovima Zagrebačke županije.

Osim Jastrebarskog, po 200 tisuća kuna dobili su i gradovi Dugo Selo, Ivanić Grad i Sveti Ivan Zelina, a 150 tisuća dodijeljeno je Velikoj Gorici.

Za razvoj prometne infrastrukture u gospodarskoj zoni Jalševac 100 tisuća kuna

Grad Jastrebarsko dobio je i

bespovratnih 100 tisuća kuna od Zagrebačke županije – za razvoj prometne infrastrukture u gospodarskoj zoni Jalševac, konkretno, za glavni i izvedbeni projekt rekonstrukcije tamošnjeg raskrižja.

Županija, naime, financijski pomaže izradu projektne dokumentacije za projekte koji će se financirati iz ESI fondova, programa EU i ostalih izvora. Osim našem gradu, isti je iznos, dakle, 100 tisuća kuna, odobreno i općini Kravarsko za idejni, glavni i izvedbeni projekt izgradnje vatrogasnog doma, te 98 tisuća Ivanić Gradu za idejno rješenje, glavni projekt i troškovnk izgradnje i opremanje tržnice u naselju Posavski Bregi.

Sličan sadržaj

Back to top button