SportVijesti

I Jaskanci se natječu na Svjetskom prvenstvu, ali onom ribolovnom

Jaskanci Petar Novosel i Dražen Cestarić, članovi su Hrvatske reprezentacije koja ovih dana sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u feeder ribolovu što se održava u Italiji.

Petar Novosel, kao član Športskog ribolovnog društva Jastrebarsko, natjecanjem u 1. Feeder ligi Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, izborio je status reprezentativca za 2018. godinu, a osim njega u reprezentaciji se nalazi i Dražen Cestarić kao kapetan – trener reprezentacije, također član jaskanskog ribičkog društva.

Svjetsko prvenstvo se održava u talijanskom mjestu Ostellato, u provinciji Ferrara. Službeno traje 7 dana, sadrži 5 službenih treninga, a sama natjecanja bit će održana sutra i u nedjelju. S jučerašnjim službenim otvorenjem Svjetskog prvenstva, počela je sama završnica kada će se održati zadnji službeni trening, a potom i natjecanje.

“Želimo svu sreću našoj reprezentaciji, a posebice našim Jaskancima, Petru Novoselu, kao natjecatelju i kapetanu – treneru Draženu Cestariću” – poručili su iz Sportske zajednice grada Jastrebarskog uz ribički pozdrav BISTRO!

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close