Emisije na zahtjev

Središnjica

Središnjica je najdugovječnija i najslušanija emisija, koja donosi pregled svih najznačajnijih lokalnih događaja u proteklom tjednu, a brojni tonski zapisi odnosno govorni prilozi daju joj posebnu dinamičnost i vjerodostojnost. Pod istim imenom i u isto vrijeme emitira se već više od 25 godina (od 1990.) i sve te godine uspješno konkurira nedjeljnom ručku.

Znaš kaj ti bum rekel

Emisija Znaš kaj ti bum rekel otkriva materijalnu i nematerijalnu kulturnu baštinu koja obuhvaća razne oblike i pojave kulturnog i tradicionalnog stvaralaštva, a osobito jezik, dijalekte, govore, folklorno stvaralaštvo u području glazbe, plesa, predaje, igara, obreda i običaja, kao i druge tradicionalne vrednote, umijeća i obrte.

Zdravlje broj 1

Emisija Zdravlje broj 1 obrađuje zdravstvene teme kroz razgovor s liječnicima specijalistima, medicinskim djelatnicima, predstavnicima raznih udruga i slično s naglaskom na edukaciju i prevenciju različitih oboljenja i zdravstvenih problema.

Koraci

Emisija Koraci posvećena je mladima i temama od interesa mladih ljudi u lokalnoj, odnosno regionalnoj zajednici te o mogućnostima za njihovo uključivanje, stručno usavršavanje i volontiranje kao i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Klub žena

Emisija Klub žena bavi se ulogom i položajem žena u društvu te problemima s kojima se susreću u svom poslu, karijeri ili privatnom životu i obitelji. Ističe pozitivne primjere uspješnih žena, ali i skreće pozornost na problematiku nasilja, zlostavljanja, itd.

Show time

Estradno-glazbeni talk show u kojem gostuju renomirani domaći izvođači, ali i mlade nade hrvatske glazbene scene.